Next
Previous

Tuesday, 11 April 2017

RADIO AL-QURAN MP3

Sekadar Perkongsian

Salah seorang pelanggan BUTIK NAJWAN ada membuat perkongsian dengan kami apa yang membuatkan beliau terdetik untuk mendapatkan RADIO AL-QURAN ini. Beliau berkongsi mengenai seorang jiran beliau yang mempunyai 7 orang anak, 6 lelaki dan seorang perempuan. Apa yang menarik dengan keluarga ini adalah anak-anak kesemuanya berjaya, ada doktor, arkitek, jurutera. Malahan hampir kesemuanya adalah hafiz!
Kesemuanya insyallah berjaya dunia dan akhirat.
Apa yang beliau perasan adalah si anak dan si ayah sering dilihat ke masjid berjemaah subuh. Pernah juga beliau melihat si anak basuh kereta sambil memasang quran. Beliau pasti disebalik kejayaan mereka pasti hasil didikan dan contoh oleh ibu bapa mereka sendiri. Jadi beliau sangat sarankan para ibubapa untuk cuba mengajar dan membiasakan anak anak dengan alquran. Sambil itu beliau juga turut dibantu dengan radio alquran. Alangkah seronoknya bila melihat anak-anak dapat mendengar alquran sambil bermain kan...

Kalau tak mampu mengajar quran. Bagaimana?Boleh gunakan RADIO QURAN.
Sekiranya anda juga berminat untuk mendapatkan RADIO QURAN seperti pelanggan BUTIK NAJWAN yang berkongsi cerita beliau ini, anda boleh datang ke BUTIK NAJWAN untuk mendapatkan RADIO AL-QURAN MP3 ini..


Kelebihan :
❤ Kecil sebesar tapak tangan sahaja.
❤ Rechargable. Menggunakan bateri seperti handphone.
❤Ada 30 juzuk quran
❤Ada radio FM
❤Boleh download ceramah pilihan.
❤ kapasiti memory 8gb
❤Boleh digantung dimana-mana.
❤Boleh dipasang ketika anak bermain gajet. Sekurang-kurangnya masuk kepada minda bawah sedar mereka.
❤ Hadiah buat ibu bapa/mertua


KANDUNGAN RADIO AL QURAN
❤ Bacaan 30 juzuk dari qori terkenal
❤ 30 juzuk terjemahan dalam bahasa melayu
❤ Surah surah pilihan
❤ Surah ibu mengandung
❤ Pendinding jin syaitan(rukyah)
❤ Koleksi ceramah

CARA GUNA
❤ Mudah!..Hanya Perlu Tekan Kod Yg Dikehendaki Shj
❤ Bateri Bole Dicaj Spt Bateri Telefon & Bole Juga Guna Power Bank
❤ Berfungsi Spt Radio Biasa Ikut Frekuensi

Harga promosi RM60 SAHAJA!!.

Thursday, 26 January 2017

VENDOR PRODUK HAI O

Posted in , ,
Dah cuba mcm2 produk untuk selesaikan masalah RAMBUT GUGUR tapi semuanya hampeh??
Tengok ni.. Hai-O dah keluarkan SYAMPU MARINE ESSENCE dimana SYAMPU MARINE ESSENCE ini berasakan garam buluh..wahh..menarik kan.


Yang buat saya tertarik dan jatuh cinta dengan SYAMPU MARINE ESSENCE ni ialah kerana ia tidak mengandungi PARABEN dan SLE/SLES..tahu tak bahan kimia PARABEN DAN SLE/SLES ni ada dlm pencuci tandas dan pencuci baju? Lagi byk buih, lagi byk kandungan bahan kimianya.
JOM SELESAIKAN MASALAH RAMBUT ANDA TANPA CHEMICAL BAHAYA DENGAN SYAMPU MARINE ESSENCE.
Dapatkan sekarang di Butik Najwan <3

ANNIVERSARY SALE



Assalamualaikum semua. Semoga sihat selalu.
Sempena Anniversary Butik Najwan, kami mengadakan SALE sehingga50%. 
Kami nak bagi harga licin khas untuk ampa semua. Jadi ingat tau SALE bermula 
dari 25 Jan -28 Jan. Jom Grab collection dari Butik Najwan sekarang

Diingatkan, stock adalah sangat2 terhad. Jangan tunggu di saat2 akhir untuk grab. 
Konsep kali ni, Siapa cepat, dia paling beruntung sebab senang nak pilih saiz  





Produk Hai-O yang famous ni juga dah masuk ke Butik Najwan! Antara produk-produk Hai-o ialah :

1. Hai-o mineral coffee

2. Premium femi 9 intimate wash
3. Marine essence beauty bar
4. Marine essence shampoo
5. Marine essence body wash
6. Marine essence bamboo salt toothpaste
7. Bio seleza

dan banyak lagi. Jom dapatkan produk terhangat ni di Butik Najwan.

Tuesday, 13 December 2016

NEW ARRIVAL! BELLA INSTANT SHAWL

Posted in , ,
Koleksi Instant Shawl yg terbaru dah sampai ke Butik Najwan. Yeayyy!!
Bella Two Loops (2 Muka) ni menggunakan 2 material iaitu lycra dan mosscrepe.
Semuanya meruntun jiwa uools!
Kenapa mesti memiliki Bella?
✔ Jimat masa - Ironless.
✔ Hanya sarung dan sarung.
✔ Tak perlu pin dan belit.
✔ Confirm tak jarang.
✔ Kain sejuk dan selesa (material lycra & mosscrepe)
✔ Loose style.
✔ Travel friendly, tak kedut - gulung2 jerr....
✔ Labuh dan adjustable.
✔ Sangat membantu bagi sis yang baru berjinak-jinak nak memakai shawl

Jom pakat2 datang ke Butik Najwan.
Untuk pertanyaan lanjut boleh Whatsapp ke +60174206461

YEAR END SALE KASI LICIN

Posted in , , , ,
Assalamualaikum najwanlovers! 
Sedar tak sedar, pejam celik pejam celik, dah sampai ke hujung tahun 2016. 

Jadi bersempena iniButik Najwan akan mengadakan Year End Sale Kasi Licin secara besar-besaran!


Year End Sale akan berlangsung di Butik Najwan bermula 12 Disember ini. Warhhh sape yang tak grab offer ni memang rugi sebab penjimatan berganda-ganda tau. Nak lagi jimat boleh ajak 1 family atau datang dengan kawan2. Beli 1 percuma 1 tau! šŸ˜˜šŸ˜˜


Untuk pembelian Blouse, anda boleh dapatkan separuh harga untuk pembelian kedua! Wow.. Best kan?
Siapa yang tengah mencari blouse untuk pergi kerja, dating & sebagainya, inilah waktu terbaik untuk anda SHOPPING! Jangan lupa ajak 1 family & kawan2 supaya lebih jimat berbelanja.