Next
Previous

Monday, 15 August 2016

JUBAH FEMINA WHITEY

Posted in , , , , , , ,

Assalamualaikum 
#najwanlovers!

Musim Haji kini semakin hampir. Jom dapatkan koleksi rekaan yg khas dan ekslusif & Sangat sesuai untuk Umrah & Haji. Lepas balik dari tanah suci pun masih boleh pakai lagi. Memang tak rugi beli.


➤➤➤ Kain fursan yg bermutu tinggi, sejuk, tidak jarang, selesa
➤➤➤ Rekaan yang moden cantik & simple
➤➤➤ Wudhu' Friendly and Nursing Zip

Harga Promosi RM125 sahaja!!!! Jom serbu sekarang. Lokasi Butik di Kangar Perlis ( Sebaris RHB Bank)

#jubahputih
#jubahumrah
#jubahmurah
#femina
#aidiladha

Thursday, 26 May 2016

JUALAN PRA RAMADAN

Assalammualaikum..

Apa khabar #najwanlovers ? admin teruja tunggu bulan Ramadan kali ini. Apa persiapan korang untuk Ramadan tahun ini ? Butik Najwan ada buat persiapan untuk korang…

sebelum tu, admin nak beritahu… opening & closing hours dah berubah ya

ISNIN – SABTU (9.30 A.M – 7 P.M)
AHAD (TUTUP)


Oleh kerana tinggal beberapa hari lagi nak Ramadan.. Butik Najwan ingin meraikan Ramadan  dengan mengadakan JUALAN SEMPENA PRA RAMADAN khas dari 26 MEI hingga 28 MEI 2016. Jualan 3 hari ini khas untuk semua ahli Butik Najwan a.k.a #najwanlovers dan juga buat pelanggan setia Butik Najwan.

Sempena Ramadan ini juga, admin mewakili Butik Najwan.. mengucapkan selamat menyambut kedatangan Ramadan. Semoga Ramadan tahun ini memberi seribu kali makna kepada semua ya





Thank you for all your support. Happy Shopping !

 FURTHER DETAIL KINDLY VISIT 
facebook : https://www.facebook.com/butiknajwan
instagram : butiknajwan
contact :  017 532 1793 (pija)

Wednesday, 30 March 2016

JUBAH MIYA SARA

Posted in , ,

JUBAH IN THE HOUSE !!

WUDHUK FRIENDLY !
BERMINAT ? boleh walk in butik atau order secara online.

hantar maklumat anda untuk order
& tunggu kami forward cara pembayaran

1.Name:

2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
5.Back Up Order:
atau WHATSAPP ORDER ; 017 - 5321 793 / 013 - 581 3739



Tuesday, 29 March 2016

BLOUSE SAIRA

Posted in , , ,

New blouse in the house !!


NURSING & WUDHUK FRIENDLY !
BERMINAT ? boleh walk in butik atau order secara online.

hantar maklumat anda untuk order
& tunggu kami forward cara pembayaran


1.Name:

2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
5.Back Up Order:
atau WHATSAPP ORDER ; 017 - 5321 793 / 013 - 581 3739





ENJOY SHOPPING :)

Monday, 28 March 2016

BLOUSE AAIRA 02

Posted in , , ,

New blouse in the house !!


NURSING & WUDHUK FRIENDLY.
Berminat ? Boleh walk in butik atau order secara online.
Hantar Maklumat anda untuk order, 
Tunggu kami forward cara pembayaran.
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
5.Back Up Order:
atau WHATSAPP ORDER ; 017 - 5321 793 / 013 - 581 3739